trommel

Unipart Utrecht

Sinds 2003 hét adres voor al uw witgoed van o.a. Miele, AEG, Siemens, Beko, Inventum

Reparaties aan witgoed en keukenapparatuur in Utrecht e.o. (Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten, Lexmond, Doorn, Zeist, Driebergen, Bilthoven, etc.)

Tevens kunt u bij ons terecht voor onderdelen

Witgoed, keukenapparatuur, reparaties en onderdelen

Unipart Utrecht staat bekend om de uitstekende service en goede prijs-kwaliteit verhouding.

 

Over Unipart Utrecht

Op 2 juni 2003 hebben wij onze deuren geopend. Wij zijn begonnen met het leveren van onderdelen en accessoires voor bijna alle huishoudelijke apparaten. Dit varieerde van een eenvoudige lamp of stofzuigerzak tot alle technische onderdelen voor uw wasautomaat of welk ander apparaat ook.
In de loop der jaren hebben wij onze diensten uitgebreid met het leveren en installeren van alle witgoed, zoals wasautomaten, drogers, koelkasten, vaatwassers. Ook klein huishoudelijke apparatuur zoals stofzuigers, scheerapparaten, koffiezetters is een onderdeel van ons assortiment.
Tevens maken wij ons sterk op de vervangingsmarkt van al uw inbouwapparatuur. Het inbouwen en het installeren of eventuele aanpassingen horen daar ook bij. 

Uw apparaat defect? Wij hebben een eigen servicedienst voor reparatie bij u thuis. U kunt online een reparatieverzoek indienen. U kunt ook direct een afspraak maken. Bel 030-2720007. Informatie over onze tarieven vindt u op de tarievenpagina.
Kom eens langs in onze winkel! Wij zijn u graag van dienst.

Locatie en openingstijden

Onze witgoed winkel is gevestigd in Utrecht.

Unipart Utrecht
Jan van Galenstraat 99
3572 LD Utrecht
Telefoon 030-2720007
e-mail: info@unipart-utrecht.nl
Openingstijden:

Maandag 10.00 – 18.00
Dinsdag t/m vrijdag 9.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 17.00

vestiging